Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Specialist Woocommerce Nijverdal

Op dit moment is naast Magento het wordpress webshop pakket Woocommerce erg populair. De afgelopen maanden heb ik gekeken naar de mogelijkheden van dit webwinkel pakket van wordpress. Na het doen van installaties en het testen van modules en configuraties heb ik de eerste mogelijkheden gezien. Naast het bekijken en testen van de vele (add-on) modules heb ik gekeken wat de verschillen zijn tussen Magento en Woocommerce. Sinds Magento is geboren ben ik mij daarin gaan verdiepen en dus kan ik een webshop wordpress als Woocommerce goed vergelijken met een pakket als Magento.

 

Op dit moment ben ik bezig met het opzetten van een Woocommerce demo omgeving. Op deze manier zie je snel wat dit pakket kan bieden. Het is een veelbelovend pakket en voor de gebruikers van Magento is erg interessant!

 

 

Woocommerce webshop specialist omgeving Nijverdal

Specialist Woocommerce Nijverda

Bent u op zoek naar een Woocommerce specialist in Nijverdal dan is het verstandig dat u contact met mij opneemt. Nu? Bel 0548 - 54 7712. Ook het design van de webshop maak ik voor u. Er zijn een aantal goede templates die ik voor u kan aanpassen maar ik maak ook maatwerk templates voor uw onderneming. De Woocommerce templates zijn responsive en werken met een prettig, klantvriendelijk afrekensysteem.


Wordpress webshop Nijverdal

Stel mij op de proef en begin een Wordpress webshop Nijverdal en ik zorg voor een compleet nieuwe webshop met bijbehorende hosting.