Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Website bouwen

Een mooie website voor elke budget Bij Art of Creations ben je aan het juiste adres voor een mooie en professionele website. Wij bouwen een website die als een vingerafdruk past bij je bedrijf. De website wordt altijd volledig in overleg gemaakt. Wij maken altijd eerst een ontwerp in Photoshop zodat je vooraf ziet wat je krijgt. Pas daarna gaan wij starten met het bouwen van je website. Naast het ontwerpen en bouwen van de website, maken wij je website ook Google vriendelijk. Daarnaast kunnen wij eventuele teksten herschrijven zodat ze geschikt zijn voor de diverse zoekmachines. Een website bij Art of Creations is er voor elk budget.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bel gewoon naar 0548 - 54 7712

website bouwen nijverdal

Website

De laatste jaren maken wij websites met een onderhoudsysteem van Wordpress of Joomla. Een complete oplossing voor het zelf plaatsen van nieuws, foto's en andere toepassingen. Uitdagende presentatie van al je informatie op je website. Zelf je menu indelen. Je moet denken aan een beveiligde online omgeving waar je artikelen kan toevoegen zoals menu items, artikelen, foto's, informatie pagina's, contactformulier met bedanktpagina, bijpassende artikelen, pdf/excel bestanden invoegen en veel meer.

De websites hebben een eigen grafisch ontwerp (op maat). De onderhoudsmodule is veilig en met inlogcode toegankelijk. Naast de standaard onderdelen zit er een makkelijke teksteditor in om tekst op te maken zoals in Word. De url's van je website worden ook met Joomla of Wordpress gebruikersvriendelijk opgebouwd. Dit is voor de zoekmachines zoals Google en Yahoo wel een genot. Een onderhoudsmodule maakt je zelf een trotse gebruikers en je kan direct inspelen op dingen die je zelf anders wil zien!. De hosting van deze onderhoudsvriendelijke websites met cms module kent een aantal eisen en kunnen in overleg worden geregeld.
nijverdal webdesign

Website in nieuw jasje?

Heb je een website wat toe is aan een nieuw design of kleine aanpassing. Wij hebben ervaring met bijna alle platforms en talen in de webdesign wereld en kennen de mogelijkheden van deze platforms. Of het nu een Joomla website is of een Wordpress website, onze experts kennen de weg.

De websites van Art of Creations hebben een fris karakter en eigenwijs uiterlijk. Wil jij ook een make-over voor je webwinkel of website dan zijn wij de geschikte partij voor jou. Geen kosten per uur maar gewoon een fixed prijs voor het project zoals we dat samen bespreken. Heb je vragen over onze diensten dan is het makkelijk om ons te bellen op 0548 - 54 7712.
bouwen website nijverdal