Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Professionele webshop

Een mooie en professionele webwinkel of website voor elke budget. De keuze voor een platform (Magento, Oscommerce of Virtuemart) is afhankelijk van het product, ervaringen van de klant en mogelijkheden van de webwinkel. Voor de bouw van een website of webwinkel wordt er eerst een ontwerp gemaakt zodat je kan zien in een vroeg stadium op welke spoor we zitten en zijn er genoeg mogelijkheden voor aanpassingen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bel gewoon naar 0548 - 54 7712

webshop bouwen nijverdal

Kies je voor een Open Source pakket?

Een webwinkel moet je vergelijken met topsport. Een webshop voor elke onderneming en voor elke product. De ultieme presentatie van je product in een compleet eigen design wat nauw aansluit bij je huisstijl van je bedrijf. Het webshop design is een maatwerk design maar ook een vriendelijk ontwerp wat tijdloos is. Wij maken templates en skins. Je bestaande webwinkel kunnen wij ook voorzien van een nieuw design. Wij hebben een Nederlandstalige handleiding voor de liefhebbers na oplevering van de webwinkel.

Standaard kent de webshop al heel veel toepassingen en mogelijkheden zoals een productfilter voor producten, kortingscodes, gebruikersgroepen en nog 100+ meer mogelijkheden.

 

De snelheid van onze webshop is, zoals je ziet in de demo webshop, erg snel. Snelheid is naast techniek het belangrijkste voor een goede webshop. Elke seconde vertraging kost je veel bezoekers en bestellingen. Ook is de kans klein dat bezoekers terugkeren voor herhaal aankopen. Wij hebben een webshop gebouwd die op een normale hostomgeving goed uit de voeten kan. Dus geen extreem dure Magento hosting pakketten of andere caching/versnel technieken om de webshop snel te houden.

nijverdal webwinkel ontwerp

Klantvriendelijke webwinkel!

Een webwinkel kan je bouwen vanuit een basis platform zoals Oscommerce, Magento of virtuemart. Wij hebben veel ervaring met deze pakketten en hebben de laatste jaren veel projecten gedaan met Oscommerce en Magento. Na dagelijks werken met Magento en Oscommerce hebben beide pakketten voordelen en nadelen. Veel keuzes voor platforms hebben te maken met wensen en het kostenplaatje. Er is een fabel in Oscommerce wereld en die wil ik graag uit de wereld helpen! Oscommmerce is een compleet ander platform met andere techniek maar dat wil niet zeggen dat de mogelijkheden minder zijn! Integendeel...

twente webshop ontwerp

Een webwinkel moet voldoen aan 2 eisen en dat is technisch en grafisch goed in elkaar zitten. Wij bouwen een webwinkel met veel kennis en ervaring en heb je vragen over dit platform of wil je je bestaande webshop design aanpassen laat het ons weten 0548 - 54 7712 . De webwinkels die wij bouwen hebben een eigen ontwerp op maat. Zeg maar wat je wil hebben en wij gaan dit bouwen.

overijssel webshop ontwerp