Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Webdesign sinds 1999

Art of Creations is een webdesignbureau dat is gevestigd in een designvol kantoor in nijverdal Overijssel. In 1999 is Art of Creations officieel van start gegaan met eigenaar Armand van Amersfoort. Wij bestaan ook al meer dan 15 jaar. Bij het maken van een website en webshop maken wij gebruik van allerlei systemen en platforms. Denk hierbij aan Joomla, Wordpress, Oscommerce, Magento en Open Cart. Art of Creations heeft de combinatie gevonden tussen een mooi design dat past bij de wensen van de klant en functionaliteit van de website/webwinkel. Dus een gebruiksvriendelijke website, maar wel met een vingerafdruk die kenmerkend is voor je bedrijf. Check de portfolio van klanten om te zien wat er zoal mogelijk is.

website design

Website design

In de afgelopen jaren heeft Art of Creations een grote en betrouwbare klantenkring opgebouwd. Voor ons is het belangrijk dat er een goed contact wordt opgebouw met de klant. Hierdoor kunnen wensen sneller opgepakt en gerealiseerd worden. websites en webshops die door Art of Creations worden gebouwd, zijn bijna altijd voorzien van een content management systeem (cms) of ook wel onderhoudssysteem genoemd. Dit wil niets anders zeggen dat je de website of webwinkel zelf kan voorzien van artikelen en informatie. Onze ervaring en kennis met dergelijke systemen zijn groot.

 

Daarnaast kun je zelf een contactformulier maken. Contactformulieren die vervolgens door een klant worden ingezonden kun je in je eigen onderhoudsysteem bijhouden. Om een beeld te krijgen welke websites en webshops wij hebben gebouwd hebben kunt u kijken in de portfolio.Webshop design

De experts van Art of Creations werken dagelijks aan een webwinkel. Of de webwinkel nu gebouwd is in Magento of Oscommerce, niks is ons te gek. Onze webdesigners en programmeurs kennen het vak en wij combineren functionaliteit met design. Op een hoog niveau werken wij samen met allerlei soorten opdrachtgevers.

 

De laatste technieken en mogelijkheden bespreken wij met onze klant. Wij staan met beide benen op de grond en gedragen ons ook zo! Heb jij een Magento webwinkel of een oude Oscommerce webshop die wel een knapbeurt kan gebruiken? Wij bouwen de webwinkel die je graag wil hebben. Heb je al een webwinkel maar wil je aanpassingen of extra toepassingen dan kan je ons altijd bellen op 0548 - 54 7712.