Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Oscommerce webwinkel

Er is een fabel in Oscommerce wereld en die wil ik graag uit de wereld helpen! Oscommmerce is een compleet ander platform met andere techniek maar dat wil niet zeggen dat de mogelijkheden minder zijn! Integendeel...


Oscommerce webshop

Wij willen u graag laten zien wat de mogelijkheden zijn van een goede webshop. Er gaan veel verhalen over pakketten zoals Oscommerce en Magento maar vergeet de merknaam en kies voor mogelijkheden die je graag wil aanbieden aan de klant en de gebruikers.

Na 15 jaar ervaring als bouwer en gebruiker denk ik de ideale flexibiliteit te hebben gevonden tussen design, techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en snelheid! In deze webshop van onze klant Creeperz probeer ik deze onderdelen samen te voegen. Het gaat om het totaalpakket en de indruk van de klant!

Bekijk de webshop van Creeperz
Een webwinkel gemaakt met Oscommerce zorgt vaak voor meningen. Het design en de beleving zou niet aansluiten bij de doelgroep en het bedrijf. Wij bouwen al jaren op een professioneel niveau webwinkel Oscommerce en met succes. Grote bedrijven en kleine bedrijven gebruiken Oscommerce en hebben een eigen design. Oscommerce webdesign is een vak wat wij verstaan! Daag ons uit en bel 0548 - 54 7712.
webshop oscommerce

Oscommerce design

Een webwinkel kan je bouwen vanuit een basis platform zoals Oscommerce. Oscommerce is een webshop omgeving die door miljoenen gebruikers wordt gebruikt voor het verkopen van producten. Je kan Oscommerce inzetten als beginnende webwinkelier tot een maatwerk webwinkel systeem met complexe toepassingen en koppelingen met externe systemen zoals Snelstart, TNT Parcelware, iDEAL, Buckaroo, Ogone, Saferpay, OsFinancials en nog veel meer.

Een Oscommerce design is voor Art of Creations het eindontwerp van de webwinkel. Een webwinkel moet voldoen aan 2 eisen en dat is technisch en grafisch goed in elkaar zitten. Wij bouwen een Oscommerce webwinkel met veel kennis en ervaring en heb je vragen over dit platform of wil je je bestaande oscommerce webshop design aanpassen. laat het ons weten 0548 - 54 7712. De webwinkels die wij bouwen hebben een eigen ontwerp op maat.
oscommerce design template

Oscommerce

In de wereld van de Open Source webwinkel heb je veel mogelijkheden en keuzes. Oscommerce is naast Magento en Virtuemart de grootste speler in E-commerce. Oscommerce heeft vele voordelen voor de klant, gebruiker en programmeurs. Een Oscommerce design kan je naadloos inpassen vanuit een design van een ontwerpbureau of designer. Wij hebben zelf de kennis aan boord om een design te maken voor onze klanten. Een uniek design en geen kopie van een template. Naast het design Oscommerce werken wij dagelijks met de techniek van Oscommerce om zo een complete webwinkel te bouwen voor B2C als voor B2B. In onze demo webwinkel zitten veel extra toepassingen en dat is nog niet eens 25% van de mogelijkheden.
oscommerce webwinkel voorbeeld