Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008
website broeze
Broeze responsive wordpress website

Broeze is in de loop der jaren uitgegroeid tot een dynamisch en marktgericht bedrijf en heeft een sterke marktpositie verworven in gespecialiseerde bouw- en industriële toepassingen. We zetten ons in voor kleine en grote complexe projecten. Mede door onze activiteiten voor industriële sectoren zijn we sterk in ‘coprocessing’: nauwe samenwerking die leidt tot perfecte resultaten, waarbij we de zekerheid bieden van vergaande proces- en kwaliteitsbeheersing.

Bekijk de responsive website van Broeze
responsive oscommerce webshop
Responsive oscommerce webshop Creeperz game merchandise

Creeperz verkoopt official licensed game merchandise producten met officiële licentie. De producten zijn van hoge kwaliteit en zeer gedetailleerd. Alle producten zijn officialy-licensed products en komen rechtstreeks van Treyarch, Nintendo, Bethesda en andere namen. Ook hebben wij Minecraft merchandise en andere merch van bijvoorbeeld JINX en ThinkGeek uit Amerika. Allemaal collectors items voor gamers.

Bekijk de webshop van Creeperz
4comma
4COMMA Marketing
4COMMA zorgt voor hartveroverende communicatie en marketing. Dat begint bij luisteren! Geef uw merk meer waarde. Het loont! Voor 4COMMA hebben wij de nieuwe, wordpress website gebouwd met maatwerk design. De website past zich aan voor desktop, tablet en mobile en heeft per device handige functionaliteiten zoals een makkelijke contact button voor mobile.
Bekijk website
goedkoopbusjeshuren
Goedkoopbusjeshuren
Wilt u een busje of bestelwagen huren in Twente ? Dan moet u bij Nijkrake Verhuur zijn! Wij bieden diverse bussen in verschillende formaten en uitvoeringen aan. Allemaal geschikt voor B-rijbewijs. Doordat Nijkrake Verhuur een activiteit is van Bovag autobedrijf Auto Nijkrake en wij alle voertuigen in eigen beheer hebben en onderhouden kunnen wij de bussen goedkoper aanbieden.
Bekijk website
website en webshop wordpress
Engelbertink Motorsport

Engelbertink Motorsport beschikt over een groot onderdelenmagazijn. Wij hebben in totaal meer dan 30.000 artikelen op voorraad. Ook voor crosskleding en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres

 

De passie van Engelbertink Motorsport gaat verder dan het verkopen en onderhouden van crossmotoren.

Bekijk de website van Engelbertink Motorsport
alfirdawsfoods
Al Firdaws foods
Al Firdaws foods is een nieuwe leverancier op de Halal voedingsmarkt en specialiseert zich in lekkere en pure Halal voedingsmiddelen.
Bekijk website
goodmoodkid
Kinderkledingmerk GoodMoodKid
Het kinderkledingmerk Goodmoodkid is bij vele moeders een bekend merk. Het merk heeft de laatste jaren veel sprongen gemaakt en is overgenomen door Hanneke Luttikhuis.
Binnenkort meer ..
traptekenen
Landingspagina traptekenen.nl
Traptekenen.nl is gespecialiseerd in het technisch tekenen van trappen en hekwerken. Het flexibele tekenbureau uit Nijverdal bedient trappenontwerpers ....
Bekijk website
wordpress websiet draw2design
Responsive wordpress op maat voor Draw2design

Draw2design is gespecialiseerd in het technisch tekenen van trappen en hekwerken. Het flexibele tekenbureau uit Nijverdal bedient trappenontwerpers, trappenleveranciers en constructiebedrijven die zelf de capaciteit in technisch tekenwerk ontberen; zij het tijdelijk of structureel. Het team ervaren tekenaars levert snel professionele en aansprekende ontwerpen, van functionele brandtrap of balustrade, tot fraaie designtrap. Het flexibele tekenbureau uit Nijverdal bedient trappenontwerpers, trappenleveranciers en constructiebedrijven die zelf de capaciteit in technisch tekenwerk ontberen

Bekijk de website van Draw2design
linda
Linda Groeneveld
De Bekende Nederlandse boekenschrijfster en illustratrice van Okki heeft een nieuwe Wordpress website waar een deel van haar werk te zien is.
Bekijk website
eskoeriers
ES Koeriers
ES Koeriers uit Enschede is een dynamisch bedrijf dat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening.
Bekijk website
abrands
A-Brands
A-Brands is een bekend overkoepelend merkenbureau voor kinderkleding. Denk aan de merken Moodstreet, Salty Dog, Le Chic en LCEE.
Bekijk website
webshop mylittleponyshop
De Mylittlepony webshop van Nederland

Betoverend is de My Little Pony collectie. Speel de avonturen na met het prachtige My Little Pony Speelgoed. Droom van Rainbow Dash, Pinkie Pie of Twilight Sparkle onder zo’n mooi My Little Pony dekbed.

 

Of knuffel je liever met zo’n zachte My Little Pony knuffel? Meisjes zijn gek op My Little Pony en paarden vriendschap is magisch!

Bekijk de webshop van My Little Pony
breyershop
Breyershop

Prachtig gedetailleerde paarden van Breyer. Schaalmodel paard en accessoires van Breyer. De prachtige modelpaarden van Breyer zijn beroemd en geliefd bij paardenliefhebbersen verzamelaars.

Bekijk webshop
welishop
Welishop
Welishop.nl is een nieuwe Magento 1.8 webshop. De tassen worden ook met product feeds in verschillende prijsvergelijkers gezet. Zo is het bereik groot.
Bekijk webshop
bonvanie
Repenwinkel
Maak met onderstaande “repencreator” jouw persoonlijke chocoladereep. Kies je eigen smaak chocolade, je eigen tekst, de smaak chocolade waarmee we jouw tekst moeten schrijven en met welke decoraties?
Bekijk webshop
webshop sprookjessalon
Sprookjessalon in Magento sfeer

De afgelopen weken hebben wij intensief samengewerkt met het team achter Illustratrice Linda Groeneveld. Linda is schrijfster van de bekende boeken “Een olifant op de thee, “Een pannenkoek voor de koningin”, “De ijsfabriek”.

 

Ook is Linda’s werk te zien in de prachtige beeldverhalen van het bekende tijdschrift Okki. Linda is nu ook de drijvende kracht achter de nieuwe webwinkel Sprookjessalon.nl

Bekijk de webshop van Sprookjessalon
atelier bonvanie
Atelier Bonvanie

Atelier Bonvanie staat voor de beste kwaliteit in ambachtelijk schepijs en chocolade. In onze moderne ambachtelijke ijskeuken en chocolade-atelier produceren wij iedere dag de lekkerste, mooiste en origineelste ijs- en chocoladeproducten.

Bekijk webshop
funliner
FUN-LINER BV.

In opdracht van FUN-LINER BV. hebben wij een Magento 1.8 webshop gebouwd met een vriendelijk uiterlijk. Ook is er een multistore met B2B omgeving waar de winkeliers, tankstations en verkopers van Funliners makkelijk een bestelling doen.

Niet meer actief
nicishop
Nicishop

Nicishop.nl is de NICI Specialist van Nederland met de drie populairste pony’s Rainbow Dash, Twilight Sparkle en Pinkie Pie. De Magento webwinkel van Misspony.nl wordt uitgebreid met brandstores en niche winkels.

Bekijk webshop
salty dog - abrands
“Salty Dog, LCEE en LeChic”

A-Brands is eigenaar van een aantal kledingmerken voor kinderen zoals het stoere Salty Dog. Een klassiek merk van A-Brands is Le Chic en is echt kenmerkend kinderkleding merk.


A-Brands heeft Art of Creations opdracht gegeven om hun brand website aan te pakken. Wij hebben gekozen voor een maatwerk Joomla website die in meerdere talen is opgezet.

Bekijk de webshop van Salty Dog
world of jet
World of Jet

Word of Jet is sinds vandaag live en met deze trots presenteren wij ook dit nieuwsbericht. Art of Creations heeft de laatste tijd intensief samengewerkt met de mensen van World of Jet! Deze samenwerking heeft zijn vruchten afgeworpen met een nieuwe, professionele Magento webwinkel.

Bekijk webshop
misspony
MissPony

MissPony.nl kiest voor een compleet nieuwe Magento webwinkel. Art of Creations gaat voor MissPony een Magento Multistore bouwen en dit zal worden opgevolgd door een B2B Magento omgeving. Zowel het design als de Magento SEO wordt een belangrijk onderdeel van het project.

Bekijk webshop
moda italia
Moda Italia

Wij hebben de afgelopen 3 maanden hard gewerkt aan de nieuwe Magento webwinkel van Moda Italia. De migratie op locatie naar Magento verliep erg goed. Zowel de migratie naar Byte Hosting als de koppelingen met externe programma’s zijn zonder problemen gegaan.

Bekijk webshop
krepla trappen
“Krepla trappen online de hoogte in”

Krepla Trappen is al meer dan 20 jaar specialist in het maken van trappen en balustrades voor utiliteitsbouw, appartementen en woningbouw. Wij gebruiken staal, RVS, aluminium en glas als basis voor onze producten. Daarnaast worden hout, steen, glas en staal toegepast voor bijvoorbeeld de traptreden.

Sinds 2012 werken wij met ruim 25 collega’s in een nieuw pand met moderne productiefaciliteiten en een gescheiden RVS afdeling. Zoekt u als architect informatie over het design, de constructie of de maakbaarheid van een trap of balustrade dan gaan we graag samen met u aan tafel zitten om te komen tot een mooi en realistisch ontwerp.

Bekijk de website van Krepla Trappen
techni-Cal
Techni-Cal

Dierenvoeding voor Hond- en Kat van het exclusieve segment. Vanaf 1975 is het merk Techni-Cal een grote naam in de dierenwereld. De website heeft design aanpassingen ondergaan en zorgt voor erg veel plezier voor dier en baas.

Meer informatie
shoesforfashion
Shoesforfashion

Shoesforfashion is DE online winkel voor schoenen, laarzen en sneakers. Met een grote collectie merkschoenen in onze online winkel vindt je bij Shoesforfashion alle nieuwe trends en schoenenmerken. De collectie schoenen bestaat uit verschillende modellen voor elke gelegenheid.

Meer informatie
probeer
Probeer

ProBeer beleverd al meer dan 20 jaar consument en winkelier met de mooiste mohair-, alpaca- en andere stoffen die ook uw beren zo geliefd maken. Ook alle overige artikelen, ogen, vulling, garen etc., die u voor het berenmaken nodig heeft zult u bij ons vinden.

Meer informatie
puursport
“Puursport is echt sportlingerie”

Puursport verkoopt in Nederland Sport lingerie voor een grote doelgroep. De professionele organisatie en de experts van Puursport zullen samen met de nieuwe webwinkel zorgen voor de juiste sport bh’s.

Goede sportlingerie is essentieel om comfortabel te kunnen sporten. Alleen een professionele sportbh biedt voldoende steun tijdens het sporten. Daarom heeft Puur Sport een uitgebreid assortiment topmerken samengesteld.

Bekijk de webshop van Puursport
deballonnerie
De Ballonnerie

De Ballonnerie is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van ballonnen en in creativiteit. De vragen van onze klanten samen met onze ideeën vormen altijd weer inspiratie voor steeds nieuwe creaties.

Meer informatie
indulux
Indulux

Indulux Nederland heeft de overstap gemaakt maken van Virtuemart naar Magento. De Virtuemart omgeving voldeed niet aan de B2B eisen en Magento kent veel mogelijkheden voor B2B gebruik. De laatste maanden hebben wij de nieuwe Magento webwinkel gebouwd voor de zakelijke eindgebruikers.

Meer informatie
voetenvegertje
Voetenvegertje

In korte tijd hebben wij de Magento webwinkel gebouwd van voetenvegertje in een brandstore vol beleving en specialisme. Producten van de grootste fabrikant van deurmatten schitteren online. Koop de mat die bij je past.

Meer informatie
rosenhaege
“Rosenhaege exclusieve Britse kleding”

Nu online de nieuwe Magento webwinkel van Rosenhaege Living Gardens. Een professionele Magento webshop voor de Nederlandse- en Duitse markt. Rosenhaege staat garant voor exclusieve kleding in de British scene.

Alvast wat informatie over Rosenhaege. Op de grens met Nederland en Duitsland, in de stilte van het coulisselandschap, is een “place to be” ontstaan die u niet mag missen. Helemaal in the middle of nowhere, in de buurtschap Kotten bij Winterswijk, vindt u Rosenhaege.

Bekijk de webshop van Rosenhaege
little one
LittleOne

LittleOne.nl staat voor exclusieve merken die een hoogwaardige kwaliteit, imago en design nastreven. Het is de chiqueste kinderkleding en accessoires webwinkel voor luxe merken.

Meer informatie
perfect nails
Perfect Nails

Perfect Nails is in 2001 opgericht door Miranda Steggink. In nijverdal opende ze haar nagelstudio en groothandel. Door de grote vraag naar nagelopleidingen en haar grote passie voor het vak startte Miranda haar opleidingsinstituut met het merk CND.

Meer informatie
scrapamoment
Scrapamoment

Wij zijn een jonge enthousiaste webshop die al meer dan 5 jaar fanatiek scrapt en kaartjes maakt.

Meer informatie
puursport
“Enya’s home en garden decoration”

In een periode van 3 weken hebben wij hard gewerkt aan deze nieuwe Magento webwinkel. Het design is gemaakt door een prima samenwerking met Franck van Dijk en Enya Bergman.

De Magento webwinkel kent veel extra extensies zoals de One Step Checkout en erg sfeervolle informatie pagina’s. Er is ook een Magento extensies Rabobank Omnikassa ingebouwd is die momenteel een week nieuw is in Nederland. Deze betaalmodules van Rabobank vervangt de iDeal Lite

Bekijk de webshop van Enya
little one
Super B

In opdracht van onze klant Super B hebben wij een dealer locator ingebouwd in de nieuwe website. Met deze locator kan je eenvoudig zoeken naar een dealer van Super B in de wereld. Zoek op postcode gebied of per land, maar je kan zoeken op productgroep bijv. automotive etc.

Meer informatie
stopet cv
Stopet CV Materialen

Nieuwe Oscommerce webwinkel voor Stopet cv-materialen. Stopet is een internetaanbieder van cv producten. In nauwe samenwerking met de grootste leverancier van cv materialen in Nederland, bieden wij een uitgebreid assortiment aan van A-merken.

Meer informatie
draw2design
Draw2design

Bent u als architect, aannemer of als trappenfabrikant op zoek naar een sterke en betrouwbare partner in het tekentraject, dan bent u bij Draw2design aan het juiste adres.

Meer informatie
plantenklaarbak
“Bestel online je gevulde plantenbak!”

Wij horen (te) vaak dat Oscommerce er zo saai uitziet en geen mogelijkheden kent voor design en techniek. Nou wij bewijzen al jaren het tegendeel. Deze webwinkel heeft dezelfde functionaliteiten als bijv. Magento en qua design is het maatwerk op en top. Allemaal gemaakt met Oscommerce versie 2.

Zeker nu Magento de grote speler op de markt is merken wij dat veel klanten de prijs/kwaliteit verhouding erg scheef vinden. Dure hosting, vaak goedkope template kopen en inzetten, extra mogelijkheden tegen grote meerprijzen etc.

Bekijk de webshop van Plantenklaarbak
dam feestartikelen
Dam Feestartikelen

De grootste feestartikelen webwinkel in Nederland is Dam Feestartikelen. Wij hebben de Oscommerce webwinkel van Dam gebouwd

Meer informatie
happy home products
Happy Home products

Een Magento webwinkel met zakelijke uitstraling in meerdere talen gekoppeld aan meerdere domeinnamen was de opdracht. Wij hebben voor Happy Home products een B2B Magento webwinkel platform gebouwd met veel extensies gericht op de zakelijke markt.

Meer informatie
weijenborg
Partycentrum Weijenborg

De website voldoet aan alle eisen voor een goede zoekmachine plaats en laat een goed beeld zien wat je allemaal kan ondernemen met vrienden, kennissen of je onderneming.

Meer informatie
prescan
“Prescan Nederland”

Art of Creations geeft Prescan advies over online mogelijkheden, design marketing en uitbreidingen op basis van het huidige platform. Daarnaast adviseren wij in Printmedia toepassingen.

Prescan is al ruim 10 jaar actief en marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. In de afgelopen jaren is Prescan uitgegroeid tot hét Kennisinstituut voor preventief onderzoek, met meer dan vijftig verschillende, hooggekwalificeerde artsen en twaalf ziekenhuizen in Nederland, net over de grens in Duitsland, in Engeland en in Oostenrijk.

Bekijk de website van Prescan
subliem
Subliem Schoen en Tas

Een Magento webwinkel met style, energie en klasse voor dames. Dames die op zoek zijn naar de ideale schoen en tas en combinaties van deze fashion items.

Meer informatie
stickerland
Stickerland

Jaarlijks worden er meer dan 6 miljoen stickers gedrukt bij Stickerland voor alle mogelijke organisaties en bedrijven.

Meer informatie
serverkast.eu
Serverkast.eu

Serverkast kopen of een serverkast bestellen? Dan bent u bij Serverkast.eu aan het juiste adres; onze sortering is uniek. Wij verkopen een zeer compleet en breed assortiment aan serverkasten en toebehoren.

Meer informatie
nvb
“Nederlandse Vereniging van Beroepsduikers”

De nieuwe, informatieve website van de Nederlandse Vereniging van Beroepsduikers is klaar en wordt momenteel voorzien van informatie.

Het design is een maatwerk template die wij eerst hebben geschetst in Adobe Photoshop en daarna met de klant hebben besproken. Na goedkeuring van het ontwerp hebben wij het design op maat gemaakt in Joomla. Tijdens de inventarisatie welke onderdelen en mogelijkheden er in de website moesten komen hebben wij al een lijst gemaakt welke toepassingen wij moesten inbouwen.

Bekijk de website van de NVB
hdmi
HDMI kabel-discount

Art of Creations heeft veel kennis van de (grafische) mogelijkheden van het webwinkel platform Magento. Voor een groot aanbieder van HDMI Kabels, www.hdmikabel-discount.nl, hebben wij de Magento webwinkel voorzien van een maatwerk design en veel nieuwe toepassingen.

Meer informatie
italiaanse oase
De Italiaanse Oase

De Italiaanse Oase is dé specialist in het leveren van Mediterrane bomen en planten. Deze ervaring halen wij uit de 15 jaar waarin wij deze bomen importeren en onze gedrevenheid om steeds weer meer te leren en te weten te komen over deze prachtige bomen en planten.

Meer informatie
speelkledeninkel
Speelkledenwinkel

Het Magento webwinkel design wordt door Art of Creations veranderd naar een webshop design in Magento dat past bij het product en merkbeleving.

Meer informatie
prescan
“Harma Bodde uitvaartzorg”

Na goede gesprekken met Harma Bodde hebben wij een wordpress website opgeleverd met een compleet eigen sfeer rondom uitvaartzorg en het werk van Harma Bodde. Harma vroeg aan Art of Creations om een website te maken die de dood symboliseert als een rechtvaardig afscheid in kleur. Een niet traditionele uitvaart website.

Nu kan ik persoonlijke uitvaartbegeleiding en maatwerk aanbieden. Ik ben volledig gediplomeerd. Mijn werkgebied is De Lutte, Oldenzaal, nijverdal, Borne, Almelo, Enschede, ofwel in heel Twente. Ik kom bij u thuis om samen met u de uitvaart te bespreken. Op elk moment ben ik dag en nacht bereikbaar voor u. In de dagen vanaf het bespreken tot en met de uitvaart zal ik contact met u houden.

Bekijk de website van Harma Bodde Uitvaartzorg
victa
Victa QlikView

Victa QlikView Solutions timmert in Nederland, vanuit haar vestiging te nijverdal, al jaren aan de weg en heeft bij leverancier QlikTech inmiddels de Elite status gekregen vanwege haar grote staat van dienst.

Meer informatie
gezellig wonen
Gezellig Wonen

De nieuwe webwinkel gezelligwonen is live. De Oscommerce webwinkel heeft veel extra toepassingen zoals uitgebreid voorraad systeem, zoomfunctie op productafbeeldingen en extra afbeeldingen en nog veel meer.

Meer informatie
UGGS outlet
UGGS Outlet

In opdracht van UGGS Outlet hebben wij een Oscommerce webshop gebouwd met veel style en merkbeleving.

Meer informatie
gorillawear
“Het Bodybuilding merk Gorilla Wear”

Gorilla Wear, clothing en accessoires for bodybuilders, sportswear for the hardcore bodybuilder. After being caged for almost over a decade we are back in business again. Gorilla Wear is known as a unique brand that stands for maximum comfort and durability with a unique style and fit. Worn by celebrities and top bodybuilders throughout the world.

Finally Gorilla Wear, the legend in gym clothing has made it’s return. After being absent for several years we like to introduce our new collection. We have 3 main collections starting with the Classic Collection. Our Core collection is the biggest and will feature new present styles.

Bekijk de webshop van Gorilla Wear
voeding
Voedingspecialist

Met al meer dan 10 jaar ervaring in de Sportvoeding Branche is Krachtvoeding.nl de webshop om uw sportvoeding te kopen. Van eiwitten tot vitamines voor iedereen hebben we de juiste voeding wat aansluit op zijn of haar training.

Meer informatie
sporttrader
Sporttrader B.V.

Sporttrader B.V. is in de afgelopen jaren sterk gegroeid van een eenmanszaak naar een B.V. met meer dan 10 specialisten. Onze specialisten werken sinds 2001 aan de ontwikkeling en innovaties op fitnessgebied.

Meer informatie
sonyplaza
Sony Plaza

De sony specialist van Nederland is Sonyplaza.

Meer informatie
prescan
“1of10 Design T-Shirts”

1of10 is een uniek project wat wij samen met Dennis van Orsouw, eigenaar van Stickerland, hebben gedaan. Dit project is compleet door Art of Creations verzorgd.

Het design is door ons gemaakt en omgezet naar een Oscommerce webwinkel met extra toepassingen. Extra toepassingen zoals product zoom in de categorielijst en het presenteren/kiezen van maten op de categorie pagina.

Bekijk de webshop van 1of10.com
zijlstra
Zijlstra car audio end design.

Al bijna dertien jaar zit Ronald Zijlstra in de audiobranche. Dat heeft er toe geleid dat hij in 2005 zijn eigen bedrijf opende. Dit is te vinden aan de Oldenzaalsestraat 405 en luistert naar de naam Zijlstra Car, Audio & Design.

Meer informatie
i4muzique
i4-Muzique

i4-muzique is een winkel en webwinkel nabij het centrum van Eindhoven. Wij zijn specialisten op het gebied van studio apparatuur, software, DJ, pro-audio en muziekinstrumenten waaronder synthesizers, digitale piano's, gitaar en basgitaren, versterkers, effecten en accessoires.

Meer informatie
ODS2
ODS2

Ons werk is door de CEO van ODS2 opgevallen en erg positief beoordeeld. Na enkele goede gesprekken met CEO Edwin Poorthuis hebben wij uiteenlopende projecten vastgezet om de komende tijd uit te voeren. Zowel de website zal veranderd worden als ook het uiterlijk van de nieuwsbrief.

Meer informatie