Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Wordpress website design

Art of Creations maakt ook een Wordpress website voor uw bedrijf. Onze ervaring met het platform Wordpress zijn erg goed en naast het maken van een Wordpress theme maken wij een mooie, complete website voor je. Je kan vanaf nu je eigen website onderhouden, bijhouden en aanvullen. Er zijn geen maandelijkse onderhoudskosten voor Wordpress en je informatie wordt op een professionele wijze online getoond. Een wordpress website vanaf € 750 euro!

Prijs Wordpress website?

Een Wordpress website kan varieren van heel eenvoudig tot complex. Art of Creations wil jou als klant graag voorzien van een mooie Wordpress website. Een basis wordpress website met, in overleg "gekochte" template, kost € 750 euro ex. BTW. Wil je een Wordpress template op maat dan is de vanaf prijs € 1.250 euro exc. BTW. Voor vragen over prijzen Wordpress of andere zaken zoals Wordpress hosting bel met 0548 - 54 7712.


Wordpress theme

Wordpress kent veel mogelijkheden zoals een eigen design oftewel wordpress theme. Een uiterlijk dat past bij je bedrijf of product zorgen voor een compleet uiterlijk. Een Wordpress website is relatief goedkoop en makkelijk aanpasbaar en schaalbaar. Even een aanpassing laten doen is niet duur en ook de kosten voor hosting zijn erg goed. Wil je een uiterlijk dat speciaal voor jou gemaakt wordt? Dit kan. Wij maken eerst een design en bespreken dit met jou. Na een ronde van bespreken en aanpassen gaan wij dit design omzetten naar een Wordpress theme op maat. Uniek voor jou website en je kan gewoon mee met de updates van Wordpress. Wij bouwen om de "bron" bestanden heen en daarom kan jij gewoon updaten als er updates zijn of veiligsheid issues.

Wordpress website

Een website in Wordpress worden onderhouden door middel van een live onderhoudssysteem. Dus een beheeromgeving online waar je zelf de regie over hebt. Wil je informatiepagina's aanmaken en beheren, nieuws vertellen, een menu item bijvoegen? Alles kan met een Wordpress website. Naast deze vrijheid bestaan er ook mogelijkheden om toch te kiezen voor een uiterlijk dat al is gemaakt met de huisstijlelementen van je bedrijf. Een Wordpress template

Wordpress template

 Een groot aantal bedrijven die niet kiest voor een Wordpress theme op maat kiest voor een Wordpress template. Dit is een bestaand uiterlijk dat voor een speciale doelgroep / productgroep / branche is gemaakt. Er zijn wereldwijd een paar aanbieders van templates Wordpress zoals ThemeForest. Deze templates worden eenmalig aangeschaft voor jou en geinstalleerd. Deze templates zijn in grote mate aanpasbaar en ook deze voorzien wij van je bedrijfslogo, kleuren etc. Pas op, er zitten helaas ook veel "net-niet" aanbieders die gratis templates aanbieden die vaak lekken bevatten en niet bestand zijn tegen updates van Wordpress. Voordat je overgaat tot het kopen van een template is het raadzaam te bellen met ons op 0548 - 54 7712. 5 minuten bellen kan soms uren werk en veel geld schelen!

Wordpress hosting

Wij hebben de laatste 13 jaar veel websites en webwinkels gebouwd en daarom veel ervaring met hosting. Wordpress hosting voor een stabiele en veilige Wordpress website kost ongeveer € 150 per jaar. Als je dit wil dan regelen wij de hosting van de Wordpress website bij onze partner hostpartijen. Wordpress is een stabiel en veilig platform dat normale hosting nodig heeft om snel en goed te draaien.