Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Victa B.V. QlikView

Voor onze opdrachtgever Victa B.V. hebben wij de website gebouwd.

Victa wil al haar klanten ontzorgen op het gebied van informatievoorziening en management dashboarding. Dit doen we met de intuïtieve Business Intelligence software van QlikView. Victa timmert al jaren aan de weg en heeft bij leverancier Qlik inmiddels de Elite status gekregen vanwege haar grote staat van dienst. Naast de levering van QlikView software en licenties levert Victa ook business consultancy, opleidingen en projectmanagement op het gebied van QlikView en dashboarding.

Ruim 250 tevreden klanten maken inmiddels gebruik van de dienstverlening van Victa QlikView Solutions. Een kracht van Victa is het grote aantal standaard productmodellen op diverse ERP applicaties en de diverse branchemodellen. Hiermee is Victa in staat om een snelle start te faciliteren bij haar klanten.

Victa is een echte netwerkorganisatie en heeft met diverse partners een gezamenlijke propositie op het gebied van management dashboarding met QlikView. Wij geloven in focus, in dat doen waar je goed in bent zonder ruis op de lijn te creëren. Victa QlikView Solutions wil herkend worden als de beste QlikView partner van Nederland. Dat wil zeggen: de organisatie waar u altijd de best denkbare oplossing kunt verwachten. Bij Victa voelt u zich als klant bij uitstek begrepen en gewaardeerd door onze deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier.