Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Magento of Oscommerce?


Wat is er moeilijker als klant dan te kiezen uit verschillende platforms. In 2006 was het Oscommerce dat de klok sloeg. Nu, 5 jaar later, is het Magento of toch .....

 

Net zoals bij Auto's heb je smaken, prestaties, mogelijkheden, uitbreidingen, waarde en verbruik wat doorslag kan geven, Dit is bij webwinkels ook. Wij horen elke dag nieuwe verhalen van aanhangers en tegenhangers van Oscommerce en Magento.

 

Onze designers en programmeurs werken dagelijks aan projecten met Magento en Oscommerce. Vraag je ons wat jij moet kiezen dan krijg je altijd een wedervraag. Deze keuze hangt nauw samen met duizend overwegingen.

 

Art of Creations maakt op design vlak geen onderscheid. Wij ontwerpen in Oscommerce en Magento een eigen design met veel mogelijkheden. De prijs van een Oscommerce webwinkel ligt wat lager dan van een Magento webwinkel omdat de taal van Magento wat zwaarder is en vaak meer aanpaswerk vereist.

Oscommerce is een beperkt basis platform waar erg veel maatwerk en aanpassingen mogelijk zijn. Magento is "af-fabriek" erg uitgebreid maar zonder een aantal grote aanpassingen en dure hosting sneller verzadigd in laadsnelheid.


De ontwikkelingen van Magento gaan heel snel en de releases volgen elkaar snel op. Magento 1.7 is gisteren ( lees: 09 januari 2012) gepresenteerd in Alpha status en zal binnenkort als productieversie worden opgeleverd. Oscommerce is in Oktober 2011 compleet op schop gegaan en naar een Oscommerce 3.0 Framework uitvoering gezet.

 


Ons advies is bellen, vertellen en dan pas keuze maken. Laat je niet overhalen maar maak zelf een keuze. Heb je niet veel wensen waarom dan veel betalen? Bel: 0548 - 54 7712