Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Magento iDeal Omnikassa vervangt iDeal Lite


Rabobank heeft de Rabo OmniKassa gelanceerd, waarmee de bank een collecterende payment service provider (psp) wordt. Bij de start zitten iDeal, MasterCard, Visa, Maestro en Rabo’s eigen MiniTix in het pakket. Ook incasso, acceptgiro en rembours worden als kassaservice aangeboden.35 cent transactiekosten voor iDeal

Rabobank vraagt geen entreekosten voor aansluiting op de Rabo OmniKassa. Webwinkeliers betalen 10 euro per maand aan abonneekosten, waarvoor 50 transacties gratis worden verwerkt. Hierna betaalt de ondernemer kassakosten per transactie volgens een staffelmodel, en transactiekosten die afhangen van de betaalmethode. Voor iDeal vraagt Rabobank 35 cent per bijschrijving (meer prijsinfo).


Mobiel en point of sale

Uiteindelijk moet de virtuele geldla ook uitkomst bieden in mobiele en fysieke winkelomgevingen: ‘Het is een kassa die meegroeit met de ontwikkelingen binnen de retail. In de toekomst zullen er betaalopties voor mobiele apparaten en point of sale aan de Rabo OmniKassa worden toegevoegd. Het is een soort one-stop-shop voor de multichannel retailer', aldus de Rabobank.


Magento extensie koppeling iDeal Omnikassa

Wil jij in je Magento webwinkel de iDeal Omnikassa hebben, wij regelen dit voor je. De module voor Omnikassa iDeal Magento kost eenmalig € 125 inclusief inbouwen in je Magento webwinkel. Vanaf vandaag is er geen mogelijkheid meer om iDeal lite voor Magento te installeren en heb je de keuze uit iDeal Professional en iDeal Omnikassa voor Magento.