Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Magento 1.7 CE/1.12 Enterprise is uit


De huidige Magento 1.6 is momenteel (23 maart 2012) de nieuwste, stabiele versie van Magento als Community editie. De ontwikkelaars van Magento hebben aangekondigd in April de nieuwste stable versie van Magento te lanceren met een paar goede nieuwtjes erin. Magento 1.7! Wij weten nog niet helemaal welke mogelijkheden er defninitief in komen maar benoemen gewoon wat we weten.


Webwinkel Magento 1.7 extensies

Er komt een Captcha systeem voor beveiliging van formulieren. Magento prijs per klantengroep zal worden uitgebreid waarbij je ook staffelprijzen (tierprices) per klantgroep kan hanteren. Magento 1.7 zal zelf Coupons kunnen aanmaken met de Coupon generator. In de Alpha versie werkte deze generator nog niet goed maar daarom is het ook de Alpha versie. Volledige Magento Backup maken vanje database, Magento bestanden en je Media content. In Magento 1.6 kan je alleen je database backuppen en dat is straks beter geregeld.

Magento Retoursysteem voor klanten die hun order willen terugsturen. Zeker voor de klant en winkelier een extra functionaliteit die gewenst is. Voor programmeurs is er een grote aanpassing in het index management systeem van Magento 1.7. Je ziet nu in het overzicht of je moet reindexeren of bijv. moet kiezen voor een update.


(mogelijke) Features Magento 1.7

Naast bovengenoemde nieuwe functionaliteiten zijn er nog aanpassingen gedaan voor de nieuwste PayPal betaalmogelijkheid. Er is een aanpassing gedaan in het design/techniek van de Mobile theme van Magento en er is een integratie met verzender DHL Europe. De gelaagde navigatie kent een verandering in de prijstappen toepassing. Wij zijn erg benieuwd welke toepassingen uiteindelijk in de Magento 1.7 Stable Versie voor de community zullen worden geimplementeerd. Gelukkig hebben de ontwikkelaars de Magento CE versie weer een duw in de goede richting gegeven.