Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Atelier Bonvanie opent winkeldeuren nu online


Atelier Bonvanie staat voor de beste kwaliteit in ambachtelijk schepijs en chocolade. In onze modene ambachtelijke ijskeuken en chocolade-atelier produceren wij iedere dag de lekkerste, mooiste en origineelste ijs- en chocoladeproducten. Laat u eens verrassen in onze winkels in Wierden en Nijverdal of kijk alvast online. Website: Atelierbonvanie.com


In 2010 hebben wij onze eerste winkel geopend in Wierden. Ruim opgezet, met een zeer groot aanbod van vers gemaakt ambachtelijk schepijs en authentieke handgemaakte bonbons. Wij wilden met onze eerste vestiging niet alleen de lekkerste producten bieden maar ook de beleving, de ervaring en ambiance die passen bij onze heerlijke producten.

De eerste jaren zijn we erg druk geweest om ons concept te verfijnen. Sinds de opening van onze winkel hebben steeds meer mensen uit Twente kennis kunnen maken met onze heerlijke producten, de mooie winkel, de beleving en onze gastvrijheid. Onze winkels zijn duidelijk herkenbaar aan onze moderne en opvallende uitstraling. De basis van onze winkels in Wierden en Nijverdal bestaan uit twee moderne ijsvitrines met in totaal 40 bakken ijs, een ruime bonbonvitrine en een presentatie van diverse chocoladecadeaus.
atelier bonvanie
atelier bonvanie
atelier bonvanie
atelier bonvanie