Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Bestel je planten in bak online


Wij horen (te) vaak dat Oscommerce er zo saai uitziet en geen mogelijkheden kent voor design en techniek. Nou wij bewijzen al jaren het tegendeel. Deze webwinkel heeft dezelfde functionaliteiten als bijv. Magento en qua design is het maatwerk op en top. Allemaal gemaakt met Oscommerce versie 2. Zeker nu Magento de grote speler op de markt is merken wij dat veel klanten de prijs/kwaliteit verhouding erg scheef vinden. Dure hosting, vaak goedkope template kopen en inzetten, extra mogelijkheden tegen grote meerprijzen etc.

 

De praktijk leert ons dat je moet afwegen wat je nodig hebt voor je webwinkel. Waarom Magento of Oscommerce? Wij werken met beiden en kunnen je alles vertellen over verschillen en prijzen.

In 2010 zijn de eerste gesprekken gevoerd voor het bouwen van een webwinkel in Oscommerce. Het is niet zomaar een webwinkel maar in deze webshop kan je samengestelde plantenbakken kopen vol beplanting en bodembedekkers. Vanuit je luie stoel surf je eenvoudig door de plantenbakken die zijn ingedeeld in mataeriaal, soort, maat. Het grote hoveniersbedrijf 't Hart heeft dit nieuwe concept bedacht en de juiste lading gegeven. De plantenbakken worden gevuld met potgrond en beplanting en per transporteur verzonden. Natuurlijk zijn de bakken ook los te bestellen voor je tuin of interieur.

plantenklaarbak