Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Nederlandse beroepsduikers nieuw


De nieuwe, informatieve website van de Nederlandse Vereniging van Beroepsduikers is klaar en wordt momenteel voorzien van informatie. De website kunt u binnenkort live bewonderen maar eerst moet de informatie erin gezet worden net zoals de fotogallery, videogallery en documenten voor de leden! Om alvast een beeld te krijgen hoe deze website er straks uit ziet hebben wij alvast een screenshot gemaakt van het design. Strak, duidelijk en informatief voor de bestaande leden en nieuwe leden!

 

Om een beeld te krijgen van de techniek en mogelijkheden hebben wij deze nieuwe website gebouwd met het onderhoudsysteem Joomla. Het design is een maatwerk template die wij eerst hebben geschetst in Adobe Photoshop en daarna met de klant hebben besproken. Na goedkeuring van het ontwerp hebben wij het design op maat gemaakt in Joomla. Tijdens de inventarisatie welke onderdelen en mogelijkheden er in de website moesten komen hebben wij al een lijst gemaakt welke toepassingen wij moesten inbouwen.

 

Denk aan informatie systeem, artikelbeheer, documenten systeem, foto- en videoalbum, contactformulieren systeem waarbij de NVB zelf nieuwe formulieren kan aanmaken en ingevulde formulieren kan bijhouden en bekijken. Ook hebben wij onderaan de website en speciaal bannersysteem gemaakt waarbij er elke keer 3 banners verschijnen en na 10 seconden weer alle 3 ververst worden naar nieuwe banners. Zo krijgen de vele sponsoren van de NVB allemaal gelijke behandeling op de website en kan je makkelijker en mooier meerdere banners presenteren.

nvb