Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Mailchimp Magento

99% van de Magento webwinkels wordt gebruik gemaakt van het (gratis) E-mailmarketing programma genaamd Mailchimp. Mailchimp is via een API/plugin erg goed te koppelen aan een Magento multistore of enkele webwinkel.

Wij hebben voor een groot aantal van onze Magento projecten de koppeling gemaakt met Mailchimp en Magento 1.5,1.6 en 1.7. Klanten die zich aanmelden voor de nieuwsbrief in de Magento webwinkel zijn automatisch lid van je Mailchimp klantenlijst. Ook klanten die alleen een nieuwsbrief willen via de webwinkel worden lid van je klantenbestand. Kortom, Magento en Mailchimp werken perfect samen.

Template Mailchimp design

Naast een vriendelijke koppeling tussen Magento en Mailchimp is het erg prettig voor designers om een mooie, professionele template te bouwen. Een Mailchimp template die geschikt is voor de meest gebruikte e-mailprogramma's en mobile toepassingen. Een gemaakte mailchimp magento template is eenvoudig aan te passen met de online editor. Deze editor is erg gebruiksvriendelijk en hiermee pas je snel en eenvoudig afbeeldingen en tekstvakken aan. Ook is het prettig om posities van vakken te wijzigen.

Je bent met 1 template klaar om elke dag/week/maand een nieuwsbrief te maken! Niet meer elke keer aankloppen voor een nieuwsbrief template. Je past gewoon de bestaande aan! klaar.

Statistieken Mailchimp Magento

Het versturen van de nieuwsbrieven gaat ook via Mailchimp en ook testen van je neiuwsbrief is erg eenvoudig. Elke nieuwsbrief campagne die je verstuurt wordt door Mailchimp extreem nauwkeurig bijgehouden op bezoekers gedrag. Een dashboard vertelt je per campagne wat je nieuwsbrief bij je leden heeft gedaan.

Ook de links worden gevolgd en het klikgedrag wordt erg mooi in 3d grafieken weergegeven. Naast de mailchimp statistieken kan je ook in je Google Analytics magento alles terugvinden want elke link naar je webwinkel wordt door Mailchimp automatisch omgezet naar een Google Analytics url in de specifieke campagne.

Mailchimp nieuwsbrief template voorbeelden

Om een idee te geven laten wij 2 webwinkels zien van World Of Jet en Misspony.
Mailchimp nieuwsbrief template voorbeelden