Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Magento 1.8

Vandaag is de Stable versie uitgekomen van Magento. Magento 1.8 Community (gratis versie) is de opvolger van Magento 1.7.2. De upgrade Magento 1.8 is nodig omdat er meer dan 100 fouten (bugfixes) opgelost zijn. Naast de gratis Magento 1.8 is er ook een update gedaan van de betaalde Magento Enterprise 1.13

 

 

Nieuwe in Magento 1.8

De ontwikkelaars van Magento hebben Magento 1.8 gebruikt in te spelen op een een aantal gebieden. Zo is er een verbetering gekomen in het BTW berekenings systeem van Magento, Indexeren van je gegevens gebeurd nu op de achtergrond en op een andere manier. Ook is Caching en de methode caching aangepakt. Denk aan REDIS Caching standaard ingebouwd. Als laatste punt heeft de magento ontwikkelaar de afrekenpagina en proces aangepakt.


Magento 1.8 webwinkel

Een groot aantal van de klanten van Art of Creations heeft een Magento webwinkel 1.7 versie. Als Magento experts kennen wij de verschillende versies van Magento erg goed en daarbij ook de mogelijkheden. Soms is een update naar Magento 1.8 een goede stap maar lang niet altijd. Alles is afhankelijk van je huidige omgeving en ook de performance. Voorop lopen in deze grote ontwikkelingen betekent vaak ook accepteren dat "kinderziektes" in je webomgeving zitten! Dat wil je niet.