Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Magento 1.6

Een webwinkel van Magento is gebouwd op een stabiel webshop platform. Magento 1.6 is momenteel ( januari 2012) de laatste productie versie. Vanaf februari 2012 zal Magento CE 1.7 Community versie gelanceerd worden maar tot die tijd is 1.6 magento de nieuwste versie. Een magento webshop design maken wij voor onze klanten op maat. Ook de techniek wordt in overleg met onze klant afgestemd. Zo adviseren wij over een bepaalde Magento extensie of populaire toepassingen zoals de One Step Checkout of een Magento betaalmodule iDeal Omnikassa of betalen in termijn Magento Klarna.

 

 

Magento 1.6 extensie

Magento is meer dan alleen een webwinkel platform. Magento kent een erg vriendelijk platform voor het aanschaffen voor een Magento extensie. Magento Connect. Hier zie je wat een extensie kost en of deze geschikt is voor Magento 1.6 of ouder. Je kan ook zien of de extensie Magento voor 1 domeinnaam gekocht moet worden of dat je hem overal kan inzetten. Kortom Magento biedt voor gebruikers een uitbreidinsgmogelijkheid. Via Magento Connect kan je de module direct in je webwinkel inladen of via de website van de aanbieder de Magento module kopen.


Magento webwinkel

Een groot aantal van de klanten van Art of Creations heeft een Magento webwinkel 1.6 versie. Als Magento experts kennen wij de verschillende versies van Magento erg goed en daarbij ook de mogelijkheden.