Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Magento webwinkel

Een professionele webwinkel in Magento kan je vergelijken met topsport. Magento webshop voor elke onderneming en product. De ultieme presentatie van producten en je verkoopkanaal. Design magento webwinkel kan maatwerk design zijn maar ook een vriendelijk, algemeen ontwerp wat tijdloos is. Een magento shop design maken wij ook voor je bestaande magento webwinkel. Tevens verzorgen wij na oplevering een complete Magento handleiding in het Nederlands. Vragen? 0548 - 54 7712.
magento webwinkel

Magento

Een Magento webwinkel kan je vergelijken met topsport. Magento webshop voor elke onderneming en voor elke product. De ultieme presentatie van je product in een compleet eigen design wat nauw aansluit bij je huisstijl van je bedrijf. Design Magento kan een maatwerk design zijn maar ook een vriendelijk, algemeen ontwerp wat tijdloos is. Wij maken Magento templates en Magento skins. Je bestaande webwinkel van Magento kunnen wij ook voorzien van een nieuw design. Wij hebben een Nederlandstalige Magento handleiding voor de liefhebbers na oplevering van de webwinkel. Vragen? 0548 - 54 7712

Standaard kent Magento shop al heel veel toepassingen en mogelijkheden zoals een productfilter systeem voor je producten, kortingscodes, gerbuikersgroepen of de mogelijkheid tot het afrekenproces op 1 pagina. De One Page Checkout zoals deze dit noemen.

Magento heeft wel een "let op" hoofdstuk en dat is hosting. Magento hosting is geen goedkope hosting. Een webwinkel in Magento vraagt veel van je hostomgeving en kent nauwe eisen. Voldoe je niet aan de instellingen en mogelijkheden die Magento nodig heeft dan gaat dat ten koste van je Magento snelheid. Wij kunnen je adviseren welke hosting voor jouw webwinkel nodig is, zodat je nooit tegen zware problemen oploopt.
webwinkel magento

Magento design

Een Magento design is voor Art of Creations dagelijks werk. Wij ontwerpen een compleet uniek Magento design en zetten deze om in een Magento webwinkel. Een Magento design moet aansluiten bij je product en doelgroep en de huisstijl van de onderneming moet zichtbaar zijn. Naast een strak en professioneel design is kennis van E-commerce belangrijk. Wat zijn de trends, welke Point-of-Sale(POS) zijn belangrijk, welke prikkel hebben klanten die online winkelen, waarom haken klanten af etc.

Omdat wij jarenlang werken met ondernemers met middelgrote- en grote webwinkels kennen wij de praktijk. De praktijk is veel meer dan een Magento design op maat! Juist met een goed ontwerp en erg stabiele techniek begint een webwinkel een motor te worden. Het product, uw service, marketing en SEO maken het online ondernemen compleet.
magento webwinkel