Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

Joomla website

Een Joomla website bouwen is waar wij veel mee bezig zijn.Vanaf het moment dat Joomla er was hebben wij de ontwikkelingen gevolgd en de mogelijkheden allemaal benut. Joomla kan erg veel en is momenteel nog steeds het grootste content management systeem voor het beheren van artikelen, nieuws, informatie, contacten, reserveringen, boekinrgen, evenementen en andere toepassingen. Een website Joomla kent veel voordelen en ook ben je onafhankelijk! Geen onderhoudskosten voor aanpassingen van je informatie en nieuws. Een website Joomla design op hoog niveau wat past binnen de identieit van je onderneming! Kortom voor maken van een Joomla website kan je contact opnemen met ons via telefoonnummer 0548 - 54 7712.
Joomla website nijverdal

Joomla

De laatste jaren maken wij websites met een onderhoudsysteem genaamd Joomla. Een complete oplossing voor het zelf plaatsen van nieuws, foto's en andere toepassingen. Uitdagende presentatie van al je informatie op je website. Zelf je menu indelen. Je moet bij Jooma denken aan een beveiligde online omgeving waar je artikelen kan toevoegen zoals menu items, artikelen, foto's, informatie pagina's, contactformulier met bedanktpagina, bijpassende artikelen, pdf/excel bestanden invoegen en veel meer.

De websites hebben een eigen grafisch ontwerp op maat. De onderhoudsmodule is veilig en met inlogcode toegankelijk. Naast de standaard onderdelen zit er een makkelijke teksteditor in om tekst op te maken zoals in Word. De url's van je website worden ook met Joomla gebruikersvriendelijk opgebouwd. Dit is voor de zoekmachines zoals Google en Yahoo wel een genot. Een onderhoudsmodule maakt je zelf een trotse gebruikers en je kan direct inspelen op dingen die je zelf anders wil zien!. De hosting van deze onderhoudsvriendelijke websites met cms module kent een aantal eisen en kunnen in overleg worden geregeld.
joomla website