Home Art of Creations
Vragen? Bel snel 06-23 64 8008

recensie loes en gerben bonvanie
"Een fijne samenwerking waarvan wij nog jaren gebruik maken."

Wij hebben gekozen voor Art of Creations. Website bouwen is een vak. Tijdens een oriënterend gesprek heeft Armand ons de vele mogelijkheden laten zien van online marketing, verkoop en informatievoorziening.

Zijn heldere kijk op de digitale wereld en de oplossingen die hij heeft op onze vragen en verzoeken was voor ons een eye-opener. Binnen enkele weken na ons eerste gesprek is onze site gepresenteerd in de stijl en met de mogelijkheden zoals wij die hadden besproken. Wij zijn er erg blij mee en zijn zeer tevreden over de snelle aanpassingen die gedaan kunnen worden en de mate van flexibiliteit van Art of Creations.

Een fijne samenwerking waarvan wij nog jaren gebruik zullen maken.

Loes en Gerben Bonvanie - Atelierbonvanie.com en Repenwinkel.nl

Linda groeneveld
“Art of Creations weet precies waar de schoen wringt.”

Art of Creations heeft de juiste mix en staat op eenzame hoogte. Dat durven wij na alle eerdere omzwervingen gerust te zeggen. Armand van Amersfoort is een creatief talent en een topper op het gebied van webdesign. Niet onbelangrijk: Armand blijkt gewoon nuchter en heeft een helder inzicht. Art of Creations is zeer goed ingevoerd in e commerce en voor de technische aspecten van o.a. Magento. draait hij zijn hand niet om. De combinatie van talenten is verbluffend. Armand heeft een natuurlijk psychologisch inzicht, weet altijd precies waar de schoen wringt en heeft ons meermalen uit het e commerce drijfzand getrokken.

 

De duizend en een vragen die we soms op hem afvuren worden allemaal geduldig beantwoord of in een handomdraai voor ons opgelost. We zijn eigenlijk nog steeds ‚flabbergasted”

 

Een bureau met kennis van zaken, zonder poeha, onder de bezielende leiding van de creatieve duizendpoot Armand van Amersfoort. We maken nog elke dag een vrolijk rondedansje.

 

Van harte aanbevolen!

Linda Groeneveld - Sprookjessalon.nl

welishop
“Absoluut een aanrader voor iedereen!”

"Na een lang telefonisch gesprek over wat over onze wensen zijn voor onze nieuwe website is Armand bij ons langs gekomen om alles door te nemen. Nadat wij uiteindelijk afgesproken hadden is hij voor ons aan de slag gegaan, met de wensen die wij voor onze webshop hadden.

Na onze wensen heeft hij een mooie proef gemaakt en zijn wij vanuit hier verder gaan werken. Ondanks onze vele vragen en aanpassingen op onze webshop, reageerde Armand altijd snel en duidelijk en was niets te veel. Ook als hij het idee had dat dit geen goede aanpassing zou zijn, liet hij dit ook weten!" Kortom, wij hebben wij samenwerking met Armand als zeer prettig en professioneel ervaren! Absoluut een aanrader voor iedereen die een website wil laten maken!

 

Gisella Bergsma - WeliShop.nl

partycentrum twente
“Hij doet geen concessie aan kwaliteit. Erg fijn om met zo’n gedreven persoon samen te werken om tot het beste resultaat te komen.”

Art of Creations is een inspirerende en zeer creatieve partner om zaken mee te doen. Vanaf een grof idee wat er allemaal op de nieuwe site zou moeten komen te staan, komt Armand voortdurend met tips hoe het nog beter zou kunnen en bespaart zich op deze wijze zeker geen tijd, maar dat is niet belangrijk voor Armand.

 

Erna en Jasper Hemersma - Partycentrum Weijenborg 1739

welishop
“Een echte vakman met hart voor zijn bedrijf”

Zo hebben we Armand inmiddels leren kennen. In ons eerste gesprek kon hij helder en duidelijk uitleggen wat de mogelijkheden waren qua design, functionaliteiten en opties.

Naar aanleiding van de heldere offerte hebben we besloten om Art of Creations onze Magento webshop te laten bouwen. Daar hebben we geen enkel moment spijt van gehad!

 

Sanne Haarman - World of Jet

stickerland
“Armand heeft Stickerland van A tot Z geholpen met design en bouw van onze nieuwe webwinkel”

Jullie hebben mij weer vertrouwen in internetbedrijven en webdesignbureau’s terug gegeven. In de afgelopen jaren teveeel besodemieterd geweest en met mensen te doen gehad die na een paar dagen de interesse in het project verloren. Jullie zweven niet en komen afspraken na. Echte aanrader..”

 

Dennis van Orsouw - Stickerland

victa bv
“Een ideale partner voor e-business oplossingen”

"Vanuit Victa is de samenwerking met Art of Creations uitstekend. De sterke punten liggen met name op het gebied van grafische vormgeving en vertalen van corporate look & feel naar een strak design waarmee je als organisatie goed mee voor de dag kunt komen.

 

Juist de combinatie van bewezen technieken en de grafische design skills maakt AoC een ideale partner voor e-business oplossingen in de breedste zin van het woord.."

 

Carlo Vruwink - Victa BV

bardaleshop
“Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden: een webshop die in zijn branche bijna geen gelijke kent.”

Het oriënterende gesprek dat we met hem hadden en de eerste opzet die hij had gemaakt van onze shop was een perfecte afspiegeling van wat wij in ons hoofd hadden. De daaropvolgende samenwerking verliep voorspoedig. Omdat wij natuurlijk geen kaas hadden gegeten van het opzetten van een shop was de coaching en de adviezen die Art of Creations zeer welkom.

 

Eric en Camilla Klein Nagelvoort - John Bardale

autoliefhebber
“Een webdesign bureau met ballen!”

"Sinds 2003 is Art of Creations onze partner als het gaat webdesign, Zoekmachine marketing en design. Wij werken goed samen met Art of Creations. Autoliefhebber.com bestaat heel lang en als grote concurrent van de grote automotive websites en blogs moeten wij een strak design combineren met een stabiele en functionele website.

De duizenden bezoekers per dag willen eenvoud en autonieuws en wij wilden graag een professionele website. Deze combinatie staat als een huis en Art of Creations heeft genoeg kennis en ervaring in huis. Zij hebben dit mooi gefixed voor ons. Kan niet anders zeggen dan dat wij nog jaren met deze partij plezierig zaken doen. De keuze voor kwaliteit en prijs en de goede communicatie met de mensen van Art of Creations zorgen voor een webdesign bureau met ballen!"

 

Willen van Putten en Casper van Est - Autoliefhebber.com

enya
“Bedankt voor het fantastische resultaat”

Het was voor mij gelijk duidelijk Art of Creations onze partner moest worden voor het bouwen van de webwinkel. Ik ben ontzettend blij dat ik voor Art of Creations gekozen heb. Armand beschikt over een ruime kennis van Magento en veel creativiteit. Ook de tips en adviezen van Armand waren erg goed en fijn voor iemand die geen ervaring heeft met Magento.

 

Armand dacht altijd mee met me mee en zorgde ervoor dat mijn idee werd uitgewerkt tot een prachtige webwinkel met diversen functionaliteiten. Hij heeft het hele project van A tot Z in goede banen geleid. Ik heb het contact met Armand als erg prettig ervaren. Creatief, altijd duidelijk, snelle communicatie en Armand begrijpt precies wat je bedoelt. Ik zou iedereen die op zoek is naar een ervaren en echt goede webdesigner aanraden om contact op te nemen met Art of Creations. Bedankt voor het fantastische resultaat Armand! Ik ben er super blij mee. Ga zo door!

 

Franck van Dijk & Enya Bergman - Enya en Italiaanse Oase

subsupply.jpg
"Ook de nazorg verloopt erg vlot”

"In 2008 hebben wij door Art of Creations ons nieuwe logo laten ontwerpen en onze huisstijl laten aanpassen. Het resultaat was verrassend en het beviel ons uitstekend. Toen we in de winter van 2010 vonden dat onze website ook een facelift nodig had, kwamen we vanzelfsprekend weer bij Art of Creations uit.

 

We hebben de samenwerking als heel prettig ervaren. Korte lijnen, snelle reactie op vragen of opmerkingen en alweer een creatieve invulling van onze wensen. En, niet te vergeten, ook de nazorg verloopt vlot. Mochten we nog eens iets willen vernieuwen, nemen we zeker weer contact op met Art of Creations."

 

Rob en Janneke Assink - Subsupply

Harma Bodde Uitvaartzorg<
“Ben er echt supertrots op en dat dankzij Armand.”

"Voor mijn nieuw op te starten uitvaartonderneming was ik opzoek naar een websiteontwerper. Via een kennis kwam ik in contact met Armand van Amersfoort. hij belde me voor een afspraak en we hadden gelijk een gesprek van een half uur. Het klikte dus tussen ons en ik denk dat dat de leidraad moet zijn voor een goed ontwerp.

Armand begreep wat mijn bedoeling was en vertaalde dit met een mooie voorpagina van de website. Van daaruit zijn we verder gaan bouwen en zijn tot een bijzonder resultaat gekomen. Mijn ervaring met Armand is dat hij zich goed in kan leven en daar zijn creativiteit op loslaat en dat dit voor mij dit prachtige resultaat op leverde. Ben er echt supertrots op. Ga zo door dan kom je er wel!!."

 

Harma Bodde Uitvaartzorg

stopet
“Blij dat ik Art of Creations ben tegengekomen”

""Via Manware kwam ik in contact met Armand van Art of Creations en heb daar geen spijt van gehad. Een echte vakman op het gebied van webdesign. Binnen 2 weken een complete andere site, ziet er erg professioneel uit. Uitstekende communicatie, alle wensen zijn ingevuld en kom zeker terug voor verdere uitbreiding. Armand, bedankt!"."

 

Peter Stokje - Directeur Stopet